Το ξενοδοχείο Ανεμώνη ανακαινίσθηκε πλήρως το 2008 και έκτοτε προσφέρει ένα φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον, φροντίζοντας να παρέχει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται ο σύγχρονος ταξιδιώτης. Βρίσκεται στο κέντρο των Λουτρών της Αιδηψού και πολύ κοντά στην θάλασσα. Το άνετο σαλόνι και η τραπεζαρία κλιματίζονται και ο κήπος με το μπάρμπεκιου μπορεί να χρησιμοποιείται ελεύθερα από τους επισκέπτες μας. Όλα τα δωμάτια είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω ασανσέρ ή από σκάλες και για όσους το επιθυμούν, πιο προσβάσιμα δωμάτια βρίσκονται στο ισόγειο, δίπλα στον κήπο. Όλοι οι όροφοι διαθέτουν μικρές κουζίνες με νεροχύτη και ηλεκτρικά μάτια  που επιτρέπουν στον επισκέπτη να ετοιμάσει το πρωινό του ή ένα ελαφρύ γεύμα. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην καθαριότητα και προσπαθούμε πολύ για να διατηρούμε ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής.

Σαλόνι

Ευρύχωρο και φωτεινό με γρανιτένιο πάτωμα, άνετους καναπέδες και μεγάλη τζαμαρία, το σαλόνι μας είναι ιδανικός χώρος για να δείτε την αγαπημένη σας εκπομπή ή να χαλαρώσετε με την παρέα σας.

Τραπεζαρία

Δίπλα στο σαλόνι ο χώρος της τραπεζαρίας δημιουργήθηκε τόσο για τo πρωινό όσο και για κάθε άλλη δραστηριότητα. Εδώ μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια ή να κάνετε τη δουλειά σας σε ένα φορητό υπολογιστή.


Κήπος

Ο κήπος με τις λεμονιές και την μεγάλη μουσμουλιά είναι η πράσινη γωνιά του ξενοδοχείου, εδώ μπορείτε να χαλαρώνετε πρωί και βράδυ. Το μπάρμπεκιου βρίσκεται επίσης στον κήπο και είναι διαθέσιμο για όποιον επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει.

 

Παροχές/Υπηρεσίες:

  • Ασύρματο δίκτυο
  • Σαλόνι
  • Σνακ-Μπαρ
  • Χώρος Αποσκευών
  • Υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών
  • Υπηρεσία χρήσης Fax/Printer
Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On Facebook