Τοποθεσια

Στο κέντρο της πόλης των Λουτρών, Ηρακλέους 30,  το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση τόσο στην παραλία (150μ) όσο και σε ΚΤΕΛ, λιμάνι και εμπορικά καταστήματα. Επίσης σε ακτίνα μικρότερη των 100 μέτρων βρίσκονται  πολλά αξιόλογα υδροθεραπευτήρια.

Πώς να έρθετε

Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες για να φτάσετε εύκολα στο ξενοδοχείο μας. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε τον χάρτη στην σελίδα επικοινωνίας.

Από λιμάνι Λ. Αιδηψού
Βγαίνοντας από το Λιμάνι περνάτε απέναντι διασχίζοντας κάθετα την παραλιακή οδό, βρίσκεστε στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και στον δεύτερο δρόμο που θα συναντήσετε στρίβετε δεξιά και βρίσκεστε στην Ηρακλέους. Μετά από τρεις διασταυρώσεις και αφού διασχίσετε την Θερμοποτάμου (δρόμος με διάζωμα) σε 30μ. στο αριστερό σας  χέρι βλέπετε το ξενοδοχείο Ανεμώνη.

Από λιμάνι Αγιοκάμπου
Από το Λιμάνι ακολουθείτε ταμπέλες προς Λουτρά Αιδηψού, μετά από περίπου ένα τέταρτο
βρίσκεστε στον παραλιακό δρόμο των Λ. Αιδηψού. Ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο συναντάτε το λιμάνι και την πιάτσα των ταξί, από εκεί σε τρεις δρόμους στρίβετε αριστερά στην Θερμοποτάμου. Ανεβαίνετε την Θερμοποτάμου και στον δεύτερο δρόμο στρίβετε δεξιά. Βρίσκεστε στην Ηρακλέους, σε 30μ. στο αριστερό σας  χέρι βλέπετε το ξενοδοχείο Ανεμώνη.

Από Χαλκίδα
Μπαίνοντας στην πόλη ο δρόμος σας οδηγεί προς την Λεωφόρο 25ης Μαρτίου , περνάτε το Δημοτικό σχολείο και στον πρώτο δρόμο στρίβετε δεξιά, βρίσκεστε στην Φιλελλήνων και σε τέσσερις δρόμους στρίβετε αριστερά στην Θερμοποτάμου (δρόμος με διάζωμα) στον επόμενο δρόμο στρίβετε πάλι αριστερά και βρίσκεστε στην Ηρακλέους, σε 30μ. στο αριστερό σας  χέρι βλέπετε το ξενοδοχείο Ανεμώνη.

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Visit Us On Facebook